Hooper Architects streeft in al haar activiteiten naar het hoogste niveau van service en design. Daarbij vormt het perspectief van de opdrachtgever altijd onze leidraad.
Van belang zijn een drietal kernthema’s: functioneel, duurzaam en stijlvol. Dit betekent dat we gebouwen realiseren van een hoge kwaliteit, zo efficiënt mogelijk gebruik makend van beschikbare middelen als tijd, ruimte en budget.

Wij ondersteunen onze relaties actief bij het realiseren van een verantwoorde investering.
Aan het inbouwen van flexibiliteit wordt systematisch aandacht besteed. Niet alleen om het vastgoed op langere termijn zijn bruikbaarheid en daarmee zijn waarde te laten behouden, maar ook om een efficiënte inzet van personeel mogelijk te maken.
Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden wordt maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus genomen. U herkent dit aan het gebruik van duurzame materialen, en extra aandacht voor innovatieve energiebesparende opties.

De realisatie van uw project verloopt op een prettige manier. Afspraken zijn afspraken. Het maakt niet uit of het een kantoorpand, een woonhuis, een sportcomplex of winkelcentrum betreft: op de medewerkers van Hooper Architects kunt u rekenen.

04007_4

TOONAANGEVEND IN

NEDERLAND, BELGIE, DUITSLAND EN ENGELAND

ACTIVITEITEN

Hooper Architects verzorgt het ontwerp en projectmanagement ten behoeve van zeer uiteenlopende projecten, zoals kantoorontwikkeling, zorgcomplexen, bedrijfsgebouwen, sport- en recreatievoorzieningen, winkelcentra, hotel- en congresfaciliteiten en woningbouw. Ook renovatieprojecten en interieurarchitectuur maken deel uit van de werkzaamheden. Het bureau kan daarbij vertrouwen op langdurige relaties met haar opdrachtgevers, niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland, Engeland en België.

© Hooper Architects