Kantoor Trinity Oosterhout

In het Noord-Brabantse Oosterhout hebben wij kantoorgebouw Trinity ontworpen en gerealiseerd. Direct bij de afslag Oosterhout Zuid langs de A27. Dit uiterst fraaie en stijlvolle gebouw is gerealiseerd op het A1 Business park Hoevestein en voldoet nog steeds in alle opzichten aan de hoogste eisen van hedendaags kantoorgebouw.

Het afwerkingsniveau is zeer hoog. Een chique entree biedt toegang tot het gebouw. Een doordacht interieurdesign en het gebruik van veel natuurlijke materialen scheppen een bijzondere ambiance. De gevels bestaan uit hoogwaardige terracotta-kleurige baksteen.

De oplevering van het kantoorgebouw vond plaats in 2001. Een gedeelte van het gebouw is gelijk door ons eigen bureau in gebruik genomen. Voor de afwerking werden de beste materialen gebruikt, waardoor een luxe en chique uitstraling ontstaat. Trinity is na ‘Hoevestaete’ en ‘America Tower’ het derde ontwerp van Hooper Architects dat op Business Park Hoevestein wordt gerealiseerd.

Trinity beschikt over een intelligent klimaatsysteem, waarbij geen cv-ketel en radiatoren nodig zijn. Het totale airconditioningsysteem zorgt voor koelen, verwarmen en meervoudige ventilatie. In het systeem wordt warmteterugwinning en een warmtepomp gebruikt. Uniek is is het intelligente monitoringsysteem, dat rekening houdt met de stralingswarmte van de aanwezige personen, computers e.d. Ook ervaringen uit het verleden en de weersomstandigheden worden in het plaatje meegenomen. Hiermee beschikt Trinity over een zeer goede airconditioning, die door het hoge rendement bovendien een aanzienlijke energiebesparing oplevert t.o.v. een klassiek airconditioningsysteem.

Opdrachtgever
Hooper Architects
Locatie
Oosterhout
Opgeleverd
2001
Omvang
2400 m2 VVO
DELEN

© Hooper Architects