Stage/Werkervaring Interieur

Ben jij opzoek naar een stage? Dan hebben wij de geschikte plek om werkervaring op te doen!

Over ons

Hooper Architects is gevestigd in Oosterhout (NB). Wij werken nauw samen in teamverband. De architecten, technisch tekenaren en interieur ontwerpers tillen elkaar naar een hoger niveau door ondersteuning en creatieve input. Door de gevarieerde kennis die we in huis hebben, streven we naar de perfect passende situatie voor iedere opdrachtgever.

Mogelijkheden

Je krijgt de mogelijkheid om materialenkennis op te doen en deze toe te passen in projecten. Je leert een ontwerp te realiseren door middel van 3D visualisaties te maken. Door het ontwerpen en uittekenen van meubilair krijg je de kans om je op technisch vlak te ontwikkelen. Je leert zakelijk te communiceren op de werkvloer met collega’s en door het bijwonen van vergaderingen en presentaties. Je krijgt de mogelijkheid om beurzen te bezoeken zodat je wordt geïnspireerd in het vakgebied. Ook krijg je een gepaste stagevergoeding. De duur van de stage/werkervaring is een half jaar tot een jaar.

Werkzaamheden

Op de interieurafdeling zijn wij op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen bij de volgende werkzaamheden:

  • SketchUp modellen uitwerken
  • Monsterborden maken
  • Presentatieboekjes maken (Indesign)
  • Tekenwerk in verschillende software programma’s
  • Ontwerpen/uitwerking van meubels
  • Presentaties en vergaderingen met opdrachtgevers bijwonen.
  • Materialen aanvragen

Interesse?

Heb jij interesse om bij ons aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op via info@hooper.nl.

Vermeld hierbij je naam, opleiding, motivatie en telefoonnummer. Neem daarnaast ook een kijkje op onze website www.hooper.nl voor meer informatie over ons bedrijf.

© Hooper Architects