Hooper in TOP 25 Commercieel Vastgoed van Nederland

Het magazine ‘PropertyNL’ heeft ons uitgeroepen tot gedeelde 17e plek op de lijst van commercieel vastgoed 2018. De lijst wordt bepaald door het brutovloeroppervlak van de opgeleverde projecten in Nederland per architectenbureau. De projecten vallen onder de categorieën kantoren, winkels, hotels, bedrijfsruimte en distributiecentra.

Wij leverde 23.000 nieuwe vierkante meters op! Ondanks dat wij vooral actief zijn op het gebied van sportvoorzieningen en zwembaden doen wij ook ander soort projecten. Bij de meting zijn vier projecten van ons meegerekend namelijk bioscoop Kinepolis in Den Bosch, Mercedes-dealer Rüttchen Louwman in Den Bosch, zwembad Aquamar in Katwijk en zwembad De Banakker in Etten-Leur. Dit zijn vier projecten waar wij echter nog steeds enorm trots op zijn.

Uiteraard zijn we nu ook weer met nieuwe projecten in Nederland bezig. Het gaat over projecten zoals onder andere zwembad Valkenhuizen, het centrale gebouw van Roompot Vakanties Beach Resort Nieuwvliet-Bad en kantoorgebouwen Koolhoven Tilburg. Daarnaast hebben we natuurlijk onze projecten in het buitenland lopen.

Voor een beeld van onze ontwikkelingen klikt u hier.

© Hooper Architects